Wanneer Loopbaan coaching?

Wie ben ik, wat wil en wat kan? Dat zijn toch wel de drie meest belangrijke thema’s die als rode draad door een Loopbaancoach traject loopt. Ik kan mij voorstellen dat jij je eerst nog afvraagt wanneer je voor Loopbaan coaching zou kiezen. Een carriere of loopbaan speelt een belangrijke rol in ons leven en ditzelfde geldt voor het ervaren van ‘werkgeluk’.

Indien het gevoel van voldoening ontbreekt, de uitdaging zoek is en de routine erin geslopen is, dan is dit een eerste signaal dat een verandering in jouw loopbaan de oplossing is! Maar, wat dan!?

Onderstaand een aantal voorbeelden waarom mensen voor een loopbaantraject kiezen:

  • Afname werkplezier in zijn geheel
  • Je kunt je ei niet kwijt of er is geen voldaan gevoel
  • Je voelt je langdurig onderprikkelt
  • Je weet dat er meer in je zit, maar ontdekt maar niet wat
  • Jouw vaardigheden hebben geen ruimte in jouw huidige functie
  • Je bent toe aan verandering, maar de richting ontbreekt
  • Je voelt dat je hulp kunt gebruiken bij jouw volgende stap(pen)

Waarschijnlijk herken je jezelf in meerdere bovengenoemde punten (aannemend dat je Loopbaan coaching aan het overwegen bent) en dat is HET signaal om een eerste stap te maken. Voor sommige mensen is de oplossing gewoonweg een andere baan, maar de kans is groot dat dit een poging is een cirkel of patroon te doorbreken op het korte termijn, maar lost verder niets op wat betreft het lange termijn. Verder doorbreekt het ook geen patronen die je onbewust tot standhoudt.

Jij hebt Talent!

We gaan in kaart brengen wat jouw talenten zijn, we wakkeren van vaardigheden aan die je mogelijk niet als talent herkend. We gaan onderzoeken welke mogelijke obstakels er nog opgeworpen worden… Het meest belangrijke nog: we gaan vinden waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Loopbaan coaching komt altijd in de vorm van een traject van 6 sessies (inclusief intake).

De sessies gebeuren via Zoom of Skype, dit zodat ik inzetbaar ben voor iedereen en reistijd geen bezwaar zou hoeven zijn. In overleg kunnen deze ook op locatie te Rotterdam (Het Coach huis, Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam).


Prijzen