Verbinding, genieten en focus

Wat jouw religie, geloofssysteem of spirituele pad ook is… We dealen allemaal met gedachtes en emoties die ons wel of niet dienen zonder dat we daar bewust van zijn. Door de jaren heen hebben we allemaal patronen en gewoontes geadopteerd die ons ervan weerhouden om diepere connecties met onszelf en anderen aan te gaan en met dat wat we als waarheid zien.

Dus als er obstructies of obstakels op jouw pad liggen is het lastig om in de richting te groeien van een leven waar je content en dichtbij kan zijn bij jezelf en met hen die je liefhebt.

Gelukkig kan ik jou hiermee helpen! Mijn benadering is neutraal en een ieder zal baat bij deze ondersteuning hebben ongeacht religie, geloofssysteem of spirituele pad. Ik focus op dat wat we gemeen hebben. We kunnen allemaal als persoon groeien en we kunnen werken aan dat wat jou tegenhoudt, gewicht geeft, bang maakt of je frustreert. Al deze dingen kunnen veranderd of geheeld worden. Er zijn mechanismen die je door de jaren heen eigen hebt gemaakt die je niet de rest van je leven mee hoeft te dragen.

De lasten in het leven kunnen verwijderd worden en perspectieven kunnen veranderd worden. Met de hulp van mijn begeleiding in de vorm van Life Counseling en mijn eigen Inner Voice Work methodiek, zal jouw waardevolle verbinding met het leven hersteld en versterkt worden!

“Change your thoughts and you’ll change your world.”

Life Coach

Life Counseling

Gericht op jou als persoon, met als doel inzicht te krijgen wie, wat en waarom je doet wat je doet. Bewust worden van waar je jezelf in de weg staat en hoe alle antwoorden allemaal al in jou aanwezig zijn.

[lees verder…]

Inner Voice Work

Inner Voice Work is een door mijzelf ontwikkelde methodiek. Het is jezelf verkennen en het veranderen van perspectief om belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken die jou niet langer dienen.

[lees verder…]