Verbinding, genieten en focus

We lopen allemaal wel eens vast in het leven. Dit vanwege keuzes die we maken, keuzes die we niet maken of gebeurtenissen die ons overkomen. Wat er gebeurd kun je niet kiezen, hoe je ermee omgaat WEL. Dit laatste staat centraal wat betreft de manieren waarop ik jou kan ondersteunen.

Het belangrijkste doel van mijn begeleiding is niet om je te coachen of te helpen succesvol te zijn, maar om je opnieuw te verbinden met je eigen innerlijke guru. De antwoorden die je zoekt, bevinden zich van binnen. De waarheid die je zoekt, ligt van binnen. Het antwoord op wat je tegenhoudt, bevindt zich van binnen. Mijn rol is om je te helpen graven om die diepte van innerlijke wijsheid te bereiken. Succes, op de lange termijn, kan een bijproduct zijn en hangt af van het pad dat je kiest om te bewandelen.

Ik help en begeleid je vanuit mijn vaardigheden als Life Counseling, Non-dualiteit begeleiding & het Mentoring Programma. Het zal een fijne samenwerking zijn waar er met oprechte interesse en volledige aandacht samen bekeken zal worden waar in je leven en op welke punten er een beweging vooruit kan worden gemaakt.

“Change your thoughts and you change your world.”

Life Coach

Life Counseling

Gericht op jou als persoon, met als doel inzicht te krijgen wie, wat en waarom je doet wat je doet. Bewust worden van waar je jezelf in de weg staat en hoe alle antwoorden allemaal al in jou aanwezig zijn.

[lees verder…]

Mentoring Programma

Een reeks van 4  sessies waarin al mijn vaardigheden worden ingezet om je te helpen transformeren naar een beter leven. Verwacht een confrontatie met je eigen rauwe eerlijkheid, waarbij je je barrières afbreekt.

[lees verder…]

Non-dualiteit begeleiding

Ik bied aangepaste begeleiding aan om Non-dualiteit te begrijpen, voelen en toe te passen. Het is als een Satsang, maar dan individueel! Het zijn op jou gerichte diepgaande conversaties en leren op een dieper niveau.

[lees verder…]