Verandering begint nu!

Er is geen ander moment dan nu om te veranderen en te beginnen met werken aan verandering. Ik neem aan dat je het zat bent om altijd in dezelfde cirkels te rennen, moe bent van gevangen te zitten in je eigen gedachten. Begrijp dat dit menselijk is, maar weten is niet genoeg. Als je wilt groeien in het leven, zul je de dingen moeten zien zoals ze zijn. Je hebt de mogelijkheid om te veranderen, maar zoals het leven je zal laten zien: samen kom je verder dan alleen. En geloof me, het zal nooit van de ene op de andere dag gebeuren. ER MOET WERK WORDEN VERZET! Met het Mentoring Programma zal ik al mijn ervaring, kennis, vaardigheden en technieken gebruiken om een transformerende ervaring te bieden.

Bij het kiezen van het Mentoring Programma

Het is een persoonlijk online programma via Zoom. Op deze manier kan ik dienstbaar zijn aan iedereen ter wereld. Als je er klaar voor bent maar nog steeds afvraagt ‘wat heb ik eraan?’, zal ik je een paar redenen geven. Door ‘ja’ te zeggen tegen het programma…

Zul je leren:

  • Zien wat echt is
  • Je eigen denkmechanismen ontdekken
  • Je eigen gewoonten begrijpen
  • Je beperkende overtuigingen zien en herkennen
  • Je potentieel herkennen
  • In een actieve modus komen
  • Technieken voor zelfondersteuning
  • Je potentieel zien

Het is een op maat gemaakte ervaring. Het is geen ‘one-size-fits-all’ benadering, maar een met de grootste eerbied en eer voor wie jij bent. We hebben allemaal verschillende verledens, verschillende triggers en associaties. Voor de ene persoon is praten genoeg, voor de andere persoon kunnen oefeningen doen, rollenspellen of huiswerk nodig zijn, of een combinatie daarvan.

Sessies

Het Mentoring Programma bestaat uit een reeks van 4 sessies die ongeveer 1,5 uur duren. De tijd kan worden verlengd als de situatie erom vraagt en hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. JUST IN CASE: Als 4 sessies niet voldoende blijken te zijn, kunnen we er meer bespreken en we kunnen ook een speciale prijs afspreken voor extra sessies.