Prijzen

Er zijn drie verschillende smaken in coaching die ik aanbied. Soms lopen deze ongetwijfeld wel eens door elkaar, maar vooraf hebben ze een duidelijk doel. Life Coaching sessies zijn alleen als losse sessies te boeken, ook is Loopbaan Coaching altijd een traject die qua betaling vooraf dient te geschieden. Indien je op voorhand meer dan één sessie wilt boeken, dan kunnen we een aangepaste prijs overleggen.

Ik zit bewust lager qua prijs dan de gemiddelde coach. Ik geloof niet in hoe-duurder-hoe-beter, ik wil betaalbaar zijn voor iedereen dus ook voor iemand met een lager inkomen. Indien je in de bijstand of WW zit kan ook hier een aangepaste prijs bespreekbaar zijn.

De sessie vinden met name online plaats zodat ik mensen landelijk kan bedienen, maar er is ook een mogelijkheid de sessie op locatie te doen (Locatie: Het Coach huis, Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam). Indien op locatie, dan zal er 15 euro extra per sessie berekend worden. Loopbaan Coaching is een traject prijs en bevat 6 sessies. De prijzen zijn inclusief BTW.

Ik zit bewust lager qua prijs dan de gemiddelde coach. Ik geloof niet in hoe-duurder-hoe-beter, ik wil betaalbaar zijn voor iedereen dus ook voor iemand met een lager inkomen. Indien je in de bijstand of WW zit kunnen we een aangepaste prijs bespreekbaar maken.

Afspraak maken