Life Coach & Medium

Begeleiding en ontwikkeling richting jouw innerlijke spirituele Zelf

Wil je me helpen?

Ik ben een aantal jaren geleden actief geweest als medium en ben daar toen (wegens meerdere redenen) uitgestapt.. Nu ook weer vanwege meerdere redenen (met name door het verlies van mijn beste vriend in mei) ben ik weer het mediumschap aan het opzoeken en ontwikkelen. Hierdoor ben ik op zoek naar mensen die interesse zouden hebben in een reading. Kosteloos omdat ik eerst weer wat kilometers wil maken, er ff weer in komen, alvorens ik een tarief reken.

Daarnaast heb ik een eigen bedachte coaching methodiek die ik heel graag in de toekomst wil lanceren, maar eerst wil zien wat het effect op de coachee is… Hier zoek ik dan OOK mensen voor die dit zouden willen ondergaan. Wederom: kosteloos.

Wat zou je willen?

Private Sitting

Klaar voor een bijzondere ervaring? Gratis!? Omdat ik me op andere gebieden heb ontwikkeld ben ik er een lange tijd uit gewAeest en nu wil ik het weer oppakken. Dus ik wil eerst wat kilometers maken alvorens ik een vast tarief reken.

[lees verder…]

Inner Voice Work

Buiten de reguliere coaching wil ik een eigen methodiek gaan promoten. In het kort: Het is een mix tussen Voice Dialogue, NLP en energetisch werk. Ik ben op zoek naar coachees die dit willen ondergaan: kosteloos!

[lees verder…]