Advaita Vedanta

Non-dualiteit is de vertaling van Advaita Vedanta, dat de officiële naam van deze leer is. Een leer die op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, aangezien Advaita Vedanta “één, niet twee” betekent, wat inhoudt dat alles één is. Maar velen van jullie weten dat het dieper gaat dan dat. De leer is moeilijker om te leren of om zelf toe te passen. Non-dualiteit roept in eerste instantie veel vragen op omdat het onze dualiteit en de echtheid van ons ‘ik’, verwijzend naar onze persoon, uitdaagt.

Het kan een verwarrende reis zijn omdat je voelt dat er iets voor je is, maar Non-dualiteit ook een soort mentale worsteling kan veroorzaken. De geest wordt meteen opstandig omdat hij zich bedreigd voelt. Vooral omdat zijn realiteit en bestaan worden uitgedaagd. Toch voel je je tot Non-dualiteit aangetrokken, terwijl je innerlijke conflicten hebt omdat waarheid een van je hoogste waarden is.

Non-dualiteit begeleiding

Ik bied je begeleiding op je reis naar de waarheid. Het is moeilijk om je los te maken van je identiteit en soms zelfs moeilijker om objectief te blijven. Daar kan mijn begeleiding je bij helpen. Aangezien we allemaal onze eigen reis hebben en het niveau van begrip kan verschillen, wordt de begeleiding altijd organisch aangepast aan waar je jezelf bevindt, zowel qua begrip als qua toepassing van het leven met non-dualiteit. De begeleiding zal een combinatie zijn van een persoonlijke satsang en coaching om je te helpen de antwoorden te vinden die je vaak al in jezelf hebt.

Als je jezelf herkent in een of meer van de volgende uitspraken (betreffende je ontwikkeling), dan is Non-dualiteit begeleiding iets voor jou.

  • Ik heb (nog steeds) vragen over non-dualiteit.
  • Ik begrijp het, maar er is weerstand.
  • Ik begrijp het, maar hoe leef of beoefen ik het?
  • Ik begrijp het, maar ik lijd nog steeds.
  • Ze zeggen dat je al verlicht bent, maar dat voel ik niet.
  • Mijn ego is erg sterk.
  • Ik wil mijn leven transformeren maar ben er niet toe in staat.
  • Ik wil de diepte in, maar lijk aan de oppervlakte te blijven.

Als je geïnteresseerd bent en mijn begeleiding wenst, bekijk dan de prijzen en neem contact met me op voor een afspraak.